Over Yummy

Het ontstaan
Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik onwijs van bakken en koken houd én dat het altijd mijn ultieme droom is geweest een eigen horecazaak te openen. Een plek waar men kan genieten van vers bereide taartjes, andere desserts, koffie en thee!

Begin 2018 zag ik op social media een oproep voorbij komen, er werd gevraagd naar ondernemers die zich wilden vestigen in de nieuw te openen Foodhall in Breda. Dit wekte meteen mijn interesse en na diverse gesprekken én de plek te hebben bezocht, was het voor mij duidelijk: dit wil ik!

Na maanden van voorbereiding volgde in februari 2019 het verlossende ja-woord: er kon begonnen worden met verbouwen, eindelijk! Samen met m’n vader alles zelf maken, van niets iets maken. Iets mooiers bestaat er haast niet. Twee drukke klusmaanden later is het zo ver: Yummy ziet op 19 april 2019 het levenslicht. Tijd om mijn grote droom te gaan verwezenlijken!

Zelfgemaakt en voor iedereen
Kenmerkend voor Yummy is dat alles wat op de menukaart staat ambachtelijk en vers bereid wordt in de eigen keuken. Daarnaast focussen we ons op toetjes en taartjes die zonder uitzondering voor iedereen toegankelijk zijn. De gerechten zijn zowel allergeenvrij, als niet-allergeenvrij. Allergeenvrij betekent: bereid op basis van lactose-, tarwe- en/of notenvrije ingrediënten.

Openingstijden
Zondag t/m woensdag: 12.00 – 21.00 uur
Donderdag t/m zaterdag: 12.00 – 21.30 uur


Maaike Huijgen, eigenaresse